O nama

Ginekološka bolnica GINS

Specijalna ginekološka bolnica GINS osnovana je 2016 godine, a postala je prepoznatljiva po osnivaču dr.sc.med Nadi Tabš, prvim kliničkim embriologom u Srbiji, u bivšoj Jugoslaviji i njenom tri decenijskom radu u oblasti humane reprodukcije. Bila je u timu koji je bio začetnik i utemeljivač vantelesne oplodnje u Kliničkom centru Vojvodine i bezmalo tri decenije ( od 1988-2010 ) jedini embriolog u Klinici za ginekologiju i akušerstvo KCV. Za to vreme svojim neumornim radom, znanjem i posvećenošću aktivno je doprinela da na svet dođe više hiljada dece.
Od 2010, pored rada u Laboratoriji za vantelesnu oplodnju, aktivno je radila na edukaciji i osposobljavanju mladih embriologa u Srbiji. Objavila je veliki broj stručnih i naučnih radova, bila predavač po pozivu na mnogim naučnim i stručnim skupovima. U dva mandata (2 x 4 godine), bila je predstavnik Srbije u Evropskom udruženju za fertilitet i sterilitet-ESHRE i jedan od prvih sertifikovanih senior embriologa od strane ESHRE u Srbiji. Počasni je predsednik Udruženja embriologa Srbije

Naš tim

Ništa manje se ponosimo i sa našim suvlasnicima i suosnivačima Dr Nohadom Tabšom, omiljenim novosadskim ginekologom, a posebno dr.sc.dr Dunjom Lončar, specijalistom ginekologije i akušerstva i subspecijalistom fertiliteta.
Naravno ponosni smo i na sve ostale naše saradnike, vrhunske specijaliste i subspecijaliste

Prva beba iz epruvete

Dr Sc. Med. Nada Tabš

Dr Sc. Med. Nada Tabš

Klinički embriolog

Dr Med. Nohad Tabš

Dr Med. Nohad Tabš

Specijalista ginekologije i akušerstva

Dr Sc. Med. Dunja Lončar

Specijalista ginekologije i akušerstva, subspecijalista fertiliteta i steriliteta

Dr Med Dane Tabš

Dr Med Dane Tabš

Gins Bolnica

Neprestani proces obrazovanja i obuke

Cekaonica gins

Našim pacijentima kojima je privatnost na prvom mestu nudimo uslugu: privatnost +  (prazna čekaonica). Preglede zakazujemo u razmacima od jednog sata.
Imamo mesečne veoma povoljne akcije, kao i paket usluge iz raznih oblasti ginekologije, akušerstva i urologije

Organizujemo i kućne posete, posebno porođenih žena ( skidanje konaca, toaleta rane, nega doilje..) kao i trudnica sa visokorizičnim trudnoćama.
Našim trudnicama veoma povoljno obezbeđujemo CTG tokom vikenda ( subotom i nedeljom kada domovi zdravlja ne rade)
Odlikuje nas:
– Neprestani proces obrazovanja i obuke
– Moderna tehnologija i postupci
– Lična posvećenost i požrtvovanost

Dobrodošli u bolnicu Gins